Waarom Pet Care Services?

Pet Care Services is opgericht door Marianne omdat ze vindt dat ieders huisdier een zo goed mogelijke zorg verdient.

Pet Care Services is opgericht om grote problemen, b.v. ingegroeide nagels, ontstoken oren en/of anaalklieren, enz…, bij kleine huisdieren te voorkomen. 


Tijdens de vele jaren ervaring als hondentrimster aan huis, heb ik veel leed gezien bij honden, katten, cavia’s en konijnen. Vaak hebben mensen een hond, kat of knaagdier aangeschaft zonder te weten hoe het dier op de juiste manier verzorgd moet worden. Regelmatig constateer ik dat nagels niet goed verzorgd zijn. Dit wordt veroorzaakt doordat veel huisdieren, zoals cavia’s en konijnen, in hokken op een ondergrond van plastic of houten vertoeven. Zo kunnen hun nagels niet naar behoren afslijten.

Niet alle honden hoeven naar de trimsalon gewoon omdat ze geen groeiend vacht hebben, maar wel groeiende nagels. En sommige honden hebben een dubbele vacht (trimvacht) en worden, maar één keer of 2 keer in het jaar getrimd, deze honden hebben vaak veel haar in het oor en die haren moeten regelmatig verwijderd worden. Het is van dus van groot belang dat o.a. nagels, oren en anaalklieren regelmatig verzorgd worden.
De stap naar de dierenarts is groot, vaak vanwege de hoge kosten. Om verdere problemen te voorkomen biedt Pet Care Services hoogwaardige huisdierenzorg tegen een betaalbare prijs.

Juist daarom is Pet Care Services in het leven geroepen

Laat de nagels van uw huisdier regelmatig knippen om problemen te voorkomen. Voor een behandeling kunt u ook langskomen op Paardenburg 51 (Barendrecht) – alleen op afspraak – of Pet Care Services komt bij u aan huis.

Naast de behandeling speelt Pet Care Services ook een adviserende rol.

  • Tevens organiseren ik borstel en dieren verzorging workshops.
    Zowel voor particulieren als aan scholen
  • En niet te vergeten onze Pet Care Kattenoppasservice 
  • Huisdieren chippen (katten en niet 100% rashonden)
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner