Oppas service

Helaas ben ik tijdelijk niet beschikbaar voor kattenoppas

Katten blijven het liefst gewoon lekker thuis!

Vakantieplannen of een paar daagjes lekker weg? En uw huisdier(en) kan/kunnen niet mee?

U kunt denken aan een dierenpension, maar dat is niet ideaal, zeker niet voor een kat. In een pension kan het dier veel stress oplopen… Uw dieren zijn het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving, hier zijn zij op hun gemak.

Een dierenpension kost al snel veel geld en daar zitten de dieren meestal in een hok. Niet te vergeten dat u uw dier daar ook naar toe moet brengen. En u heeft het al zo druk met het regelen en inpakken voor de vakantie.

Zonder zorgen lekker even weg

Wilt u liever geen beroep doen op buren, familie of vrienden? En u laat uw woning liever niet 24 uur onbeheerd achter?
U kunt met een gerust hart met vakantie gaan, want Pet Care Oppas Service zal uw kat(ten) geheel naar uw wens verzorgen. Als de kat(ten) naar buiten mogen, zoals b.v. op het balkon of in de tuin (mits afgesloten) krijgen zij/hij deze kans uiteraard elke dag. Als de kat graag speelt, dan doe ik dit uiteraard graag. Ook houd ik een verslagje bij over het wel en wee van uw lieveling(en) gedurende uw afwezigheid.
Het kan gebeuren dat uw huisdier ziek wordt, in dat geval neem ik altijd eerst contact op met u. Mocht een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk zijn dan ga ik in overleg met u direct naar de dierenarts.

Waar bestaat de zorg uit

  • 30 min. per bezoek
  • eten/drinken
  • ontlasting/urine uit kattenbak scheppen
  • persoonlijke aandacht voor de kat
  • foto’s/filmpjes via app naar de eigenaar
  • verslaglegging

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner